Plastkasser
Om du har brug for plastkasser til brød, fisk eller planter, kan du få dem her hos os. Vi forhandler plastkasser i god kvalitet, som kan bruges til et væld af formål. Alle vores plastkasser er egnet til direkte berøring med fødevarer.

Plastspande
Miljøvenlige og fleksible plastspande fra Superfos, Craemer eller Groku. Plastspande er en brugervenlig løsning, som optager minimal plads under opbevaring og reducerer emballagespild. 

FoodTech 2016
Foodtech messen d. 1.-3. november 2016 på stand 9646. Her¤vist vi vores nuværende og nye kunder et udpluk af vores brede sortiment samt nyheder inden for transport emballage i plast. Dansk Transport Emballage A/S er en af Danmarks førende forhandlere af transportemballage i plast til både erhvervskunder og privatkunder.

Opbevaring og -transport
Vi tilbyder et omfattende udvalg af plastkasser, plastbøtter, plastspande,¤plastkar og plasttønder. Kort sagt alt til opbevaring af fødevarer og fødevaretransport.

Paller og pallerammer
Vores store udvalg af plastpaller, pallerammer, IBC palletanke, europaller i plast, kvartpaller og halvpaller sikrer effektiv opmagasinering og transport.

Vareindpakning
Har du behov for at afdække, indpakke eller beskytte dine varer? Så se bl.a. vores udvalg af plastposer.

Se også vores transportvogne og transportkasser, hvis du skal transportere tunge varer.

Vi tilbyder transportemballage til enhver situation, hvad enten du har brug for mindre bøtter eller store containere, miljøløsninger eller fx arbejdsredskaber til håndværkere.

Hos Dansk Transport Emballage A/S vil vi altid hjælpe med at udvælge transportemballage til netop dit behov. Har du brug for flere løsninger, kan vi også hjælpe, da vi er totalleverandør af kvalitetsløsninger inden for transportemballage.
 
 
 

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?