Danskerne elsker gode traditioner
Er der and på bordet Mortensaften?
Svarene fordelte sig således:
Ja 64,7%
Nej 35,3%
Næsten to trejdedele af svarene gav til resultat, at Mortensaften skulle der være and på bordet.
Undersøgelsen spurgte ikke om det skulle være danske ænder. Men det er overordnet¤typisk dansk mentalitet, at vi holder vores traditioner i hævd.
Men fjerkræbranchen har alt for længe sat deres lys under en skæppe. Men¤dét har de ingen objektiv grund til, for både danske fjerkræavlere og myndigheder har fortjent at være i fokus for deres indsats hos forbrugerne.
MEALS vil derfor opfordre til, at forbrugerne bedre kommer til at kende Det Gode Budskab om, at dansk fjerkræ er salmonellafrie & god kvalitet!
De danske fjerkræavlere bruger hvert år mange penge på salmonellabekæmpelse. Det er glimrende, og det har også medført, at dansk fjerkræ rangerer meget højt.
Men i disse tider, hvor konkurrencen er meget hård, finder vi desværre, at branchen nærmest har været usynlig med hensyn til at fortælle forbrugerne, kantiner, restauranter, offentlige køkkener o.l.
Det Gode Budskab.