Økologiske produktionsmetoder skruer gevaldigt op for prisen

Mmm..

Forbrugerne tager det for givet, at dyrevelfærd & fødevaresikkerhed er i orden på alt fersk kød, og de orienterer sig derfor sjældent efter særlige mærker i køledisken. Danskerne har helt overvejende tillid til, at alt kød i køledisken er i orden. Derfor er det naturligvis umiddelbart svært fx at sælge dyrere økologisk- og frilandskød. Forbrugerne regner - næsten uden forbehold - med, at supermarkedet fjerner kød fra hylderne, hvis de opdager, at der er noget galt.

Danske forbrugere overvejer generelt prisen og går ud fra, at alt andet er OK. Kun hvis de får mistillid til de generelle standarder, vil de se sig om efter alternative produkter.

Det er selvsagt en stor - måske umulig - udfordring for økologisk- og frilandskød at overbevise forbrugerne om bedre sundhed!

Produktionsmetoder gør, at dette kød koster en del mere, men hvis forbrugerne - bortset fra idealister - skal være villige til at betale mere,¤må de vel også kunne forlange, at det helt tydeligt er klart, hvad de får for pengene!

 

 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?