Regeringen har i månedsvis spydigt forsøgt at gøre hans ord om nulvækst til grin...

Mmm..

Men den der - trist for Danmark - ler sidst ler bedst er Lars Løkke og utallige økonomer, som næsten hele tiden - men for døve øren - udtrykte bekymring for dansk økonomi.

Regeringen derimod med løbende alt for politiske høje skøn om vækst har vist sig at være, som indenrigsminister Margrethe Vestager omtalte i sin forelæggelse om fremtidig økonomisk vækst i Danmark, baseret på en mulig kæmpemæssig lottogevinst.

I går mandag fremlagde indenrigsminister Margrethe Vestager et nyt nedjusteret skøn om væksten i Danmark på 0,5 procent. Man bemærkede, at hun om vækst kom ind på en forhåbning om en kæmpemæssig gevinst i lotto!?

I dag tirsdag kom vismændene med et skøn på kun ca.0,2 procent vækst, hvilket i realiteten kan være nulvækst eller recession.

Det er faktisk ikke mere end godt 5 måneder siden, at regeringen forventede en vækst på 1,2 procent.

Man har længe kunnet se på regeringens medlemmer og ikke mindst Margrethe Vestager (R), at hun & hendes radikale regeringsfæller langt fra udstråler begejstring & højt humør, som fx da de på cykler kørte ind ad porten på Amalienborg for fortælle Dronningen, at nu var det dem, der skulle & kunne regere i Danmark til glæde & gavn for hele den danske befolkning.

Jo, der blev trampet og fløjtet i højt humør på alle tangenter.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?