Mors mad er ikke så tit på bordet

Mmm..

Mange og flere og flere familier foretrækker, at¤ cafeterier og bistroer er deres in-steder for middagsmad. Dér er der ikke så mange dikkedarer, maden hentes ved skranken, indretningen er net og priserne er rimelige, men løber alligevel op i det lange løb. Sådan ønsker mange danske familier regelmæssigt at spise deres middagsmad. Og især hvis de har børn med, så er cafeteriet eller bistroen lige sagen.¤

Familiens tilværelse på denne måde giver masser af fritid. Man betaler, spiser maden og forlader lokalet. Ikke noget med hverken at skulle bruge tid på at købe ind, lave mad, dække bord, rydde af bordet, få vasket op, sætte service på plads. I stedet er man klar til fritid og kan fx bare smække sig foran det tændte fjernsyn.¤¤

Når cafeterier og bistroer kan levere kunderne maden i løbet af nogle få minutter, så skyldes det ikke mindst, at man i udpræget grad anvender hel- og halvfabrikata. Disse produkter er hurtige at anvende, altid klar til brug, altid et ensartet produkt, kræver ikke meget produktionsplads, personalebesparende, nemt at kalkulere og oftest mere holdbart end hjemmelavet.

- Tiden er mere og mere løbet fra, at man samles om mors middagsmad.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?