Madeksperter og politikere er ivrige med forslag

I Danmark smides der uden blusel mad i skraldespanden i et omfang som aldrig før! Emnet har i årenes løb¤været taget op i flere af MEALS artikler, men som bekendt er betænkningstiden og det videre forløb i samfundet et langt sejt træk, som man ofte kalder langsommelighed nu om stunder.

Det er beklageligvis de yngre generationer, som har brug for en holdningsændring. De er vokset op i en brug og smid væk kultur, men det er heldigvis ikke kompliceret at stoppe madspild.¤Det er i stedet en god, udfordrende og økonomisk givende opgave at indrette sig på kun at tilberede den mængde mad, man kan spise. Det er tilmed smadderøkonomisk¤at regulere sine indkøb efter behov. Man skal fx nøje overveje storkøb.

Beregninger viser, at en gennemsnitsfamilie vil kunne spare 5-6.000 kroner om året ved at undgå at smide mad ud! 

Mange restauranter, kantiner og andre storkøkkener kan sikkert også få økonomisk fordel af at analysere deres madpolitik.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?