Coba Ovens ApS

Mad til mange mennesker kræver funktionelle og praktiske ovne. Med UNOX ovnen er det muligt at koge, bage, og¤ stege mad til mange mennesker på samme tid, så retterne altid vil kunne serveres nytilberedte og lækre til alle.

Coba Ovens ApS og UNOX Danmark lancerer nu den helt nye combi-steamer ovn "Chef-Top" til brug i professionelle storkøkkener, restauranter, kantiner, catering firmaer, slagter afdelinger og butikker m.m.

Efter fire succesfulde år i Danmark, hvor Coba ApS har haft agenturet på ovne fra verdens største ovn producent UNOX med hovedsæde i Italien, har vi valgt at udvide vores sortiment af ovne til også at imødekomme behov hos større køkkener. Vi fortsætter naturligvis også med at sælge ovne til Bake-off markedet, hvor UNOX ovnen allerede er kundens foretrukne valg.

UNOX ovn

UNOX har i deres sortiment 30 forskellige ovne til både el og gas, det er derfor svært at forestille sig, at der skulle være nogle kundeemner i Danmark med behov for ovne, som Coba Ovens ApS og UNOX Danmark ikke vil være leveringsdygtige i.

Hos Coba Ovens ApS og UNOX Danmark er vi dedikerede til ovne og ovn tilbehør. Vi er et mindre team, hvor fleksibilitet og service er i højsæde. Vi bestræber os derfor altid på at få vores kunders ordre af sted samme dag, vi har modtaget den, samt at levere produktet den efterfølgende dag.

 

På Tema 2007 messen i Bella Centret fra d. 25-28. februar, præsenterer vi den helt nye Combi-steamer ovn "Chef-Top" og viser naturligvis samtidig vores allerede kendte ovne.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?