Agrova Food

Agrova Food deltager i dette års store food-messe i Bella Centret med hele sit store program indenfor forarbejdet fødevarer. Det drejer sig om rapsolier, snitgrønt, survarer samt forkogte kartofler.

I år har vi også lagt stor vægt på vores økologiske varer indenfor alle vores varegrupper. Vi har haft stor succes med økologi i år, og vi forventer os rigtigt meget af fremtiden. Vi tror på, at økologi er kommet for at blive, og denne tro bygger vi bl.a. på den meget store interesse vi oplever både indenfor cateringsiden, men ikke mindst også på detailsiden.
Til sæson 2006/2007 påbegyndte vi produktionen af økologisk snitgrønt, og det er gået over al forvent­ning. Vi er i dag lagerførende inden for både økologiske kartofler, økologisk rapsolie, økologiske survarer og som nævnt nu også økologisk snitgrønt.

Desuden vil vi i år på Tema 2007 præsentere en anden stor succes, nemlig udskåret frisk frugt.
Tidligere oplevede vi kun interesse for dette produkt fra hotellerne, men i dag ser vi en stadig stigende interesse indenfor både bl.a. pleje­sekstoren, kantine- og restaurant­branchen, samt ikke mindst også fra de cateringfirmaer som leverer skolemad.
Det er dejligt at se, at dette dejlige friske og sunde produkt har vundet godt indpas hos danskerne som kombinerer frisk udskåret frugt med vores nye friskpressede juice.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?