Arla Foods amba

Til forårets frokostborde lancerer Arla en helt ny slags ost:
Klovborg Appelsin med små stykker revet appelsinskal.

"Vi danskere har som de eneste tradition for marmelade på osten, og derfor lå frugten lige for, da vi ville skabe lidt variation i kategorien. Appelsin vandt, da dens naturlige sødme smager fint igennem ostens syrlighed uden at dominere. Samtidig giver appelsinen fine gyldne stænk i skiverne. Hver sjette ost, Klovborg sælger, er tilsat kommen. Men vi har længe haft lyst til at tilsætte nye "krydderier". Andre steder i Europa tilsætter man nødder og oliven og i svenske oste sågar gløgg," fortæller Ejvind Madsen, mejerichef på Klovborg Mejeri.

 

Appelsinskallen i Klovborg Appelsin er usprøjtet og sødet med sødemiddel. Bag den nye ost ligger stribevis af forsøg med bl.a. tranebær, hvidløg, sennep, dild og persille i den kendte gule ost.

"Så vidt vi ved, er Klovborg Appelsin den første skæreost med appelsin i Norden. Hvis forbrugerne tager godt imod den, arbejder vi videre med de mange spændende råvarer fra det danske køkken, som også går godt med ost," lover Mads Thygesen, Mærkechef for ost, Arla.

 

Klovborg Appelsin +45 koster ca. 50 kr. for 700 g og kan købes fra uge 10 til uge 18.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?