Messenyt: Frit valg mellem at bage selv eller at anvende de færdige, frosne desserter for anretning og servering

På Odense Marcipans og Bæchs Conditoris fællesstand på TEMA-messen lanceres en serie nye desserttærter og portionsdesserter beregnet for storkøkkener og catering.

Rom Fristelse som portionsdessert.
Rom Fristelse som portions-
dessert.

Serien består af fire desserttærter for udskæring og anretning og 2 helt nye portionsdesserter, der kan anrettes på fad eller enkeltvis på tallerkener.

Desserterne kan køkkenet selv bage og fremstille efter de udførlige opskrifter. Eller de kan bestilles som færdige, frosne desserter, der er klar til at blive afpyntet og anrettet - hurtigt, enkelt og rationelt - i det travle køkken.

De færdige desserter er fremstillet af gode råvarer og kan serveres med f.eks. is, sorbet, frisk frugt, kompot eller sirup som tilbehør.

 

Fagkonsulenterne fra Odense Marcipan og Bæchs Conditori udleverer smagsprøver og opskriftsfoldere fra stand 009 i centerhallen i Bella Centret alle åbningsdage
på TEMA 2007.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?