Merrild Coffee Systems

Merrild Coffee Systems kan med stolthed præsentere vores nye serie af fuldautomatiske espressomaskiner til restaurationsbranchen, tankstationer og større virksomheder. Espressomaskinerne kan opfylde ethvert behov fra selv den mest krævende kaffedrikker. Det kan ikke blive nemmere og hurtigere at servere en friskbrygget espresso, latte macchiato eller varm chokolade.

Espressomaskinerne er en "fuldautomatisk Barista" og brygger italienske espressospecialiteter perfekt gang efter gang via et tryk på én knap. Bønnerne friskkværnes, og brygningen sker efter italiensk opskrift, hvor varmt vand under højt tryk presses gennem espressokaffen. Espressospecialiteter brygges med frisk mælk. Nyheden er, at det nu også er muligt at få varm chokolade og espresso­specialiteter med chokolade fra maskinerne.

Espressomaskinerne byder på et attraktivt, slankt, kompakt og moderne design. De vækker gæsternes smagsløg og indbyder til at nyde et bredt udvalg af fremragende kaffespecialiteter med kaffe, mælk og chokolade. Brygningen og duften af friskmalet kaffe bidrager til den ægte cafestemning og atmosfære.

Fordelene ved fuldautomatiske espressomaskiner er bl.a. espresso og espressospecialiteter i topkvalitet (hver gang), høj hastighed, høj ydeevne, enestående bekvemmelighed, hygiejne og pålidelighed, stor driftsikkerhed og enkel betjening.

Kunderne kan vælge mellem forskellige maskinløsninger, så løsningen passer netop til deres behov og ønsker. Alle espressomaskiner kan med fordel placeres, hvor der er høje krav til kaffeløsning og kvaliteten i koppen, og hvor serveringen sker via selvbetjening.¤ Det skyldes, at maskinerne har brugervenlig touch screen og en Barista indeni!

Espressomaskinerne gør det ekstremt nemt at opfylde enhver kaffedrikkers behov og udvide kaffemenuen med de populære specialiteter som f.eks. espresso, café crème, café au lait, cappuccino, caffè latte, varm chokolade, espresso choco.

Coffee Factory - Perfekt italiensk espressomaskine til selvbetjening

Lille smart fuldautomatisk espressomaskine. Den er kompakt og nem at placere, selv om pladsen er trang. Coffee Factory har plads til to typer hele bønner, chokoladepulver og mulighed for brygning med formalet kaffe. Espressospecialiteter brygges med frisk mælk der opbevares i det integrerede køleskab.

Espressomaskinen kan brygge op til 100 kopper pr. dag og 30.000 kopper pr. år.
Tilbyder et stort udvalg af op til 12 friskbryggede varme drikke med hele bønner, frisk mælk og chokoladepulver.

Coffee Factory

Coffee Factory har modtaget international ros og anerkendelse for dens eksklusive og tidssvarende design og var i 2005 vinderen af "reddot design award". Betjeningspanelet er præsentabelt, brugervenligt og overskueligt, hvilket gør espressomaskinen særligt velegnet til selvbetjening.

Espressomaskinen lever op til de højeste hygiejnekrav med et fuldautomatisk rengøringsprogram.

Specifikationer

 • 2 kaffemøller
 • 1 beh. til chokoladepulver
 • Integreret køleskab
 • Mål: 665 x 330 x 550 mm (hxbxd)
 • 230 volt

Spectra S

Til kunder der har behov for en effektiv, fuldautomatisk espressomaskine med stor kapacitet. Designet er attraktivt, slankt og kompakt. Den er derfor nem at placere, selv om pladsen er trang. Maskinen kan brygge op til 250 kopper espresso, 180 kopper cappuccino eller 150 kopper chokolade pr. time. Spectra S er speciel velegnet til restauranter, cafeer, hoteller, konferencecentre, kantiner, tankstationer.

Spectra S tilbydes i 2 versioner:

 • En maskine med plads til op til tre typer hele bønner og mulighed for brygning med formalet kaffe. Kunderne kan brygge f.eks. espresso, ristretto og café crème
 • En maskine med espressokaffe og chokolade, så kunderne kan brygge et stort udvalg af varme drikke f.eks. espresso, ristretto, varm chokolade og chococcino

Kombineres espressomaskinen med et køleskab, kan kunderne tilbyde et stort udvalg af varme drikke med hele bønner, frisk mælk og chokolade f.eks. cappuccino, latte macchiato og caffè latte.

Spectra S

Spectra S har modtaget international ros og anerkendelse for dens eksklusive og tidssvarende design og var i 2006 vinderen af "IF Design Award". Espressomaskinen er nomineret til "DESIGNPREIS 2007" af "The German Design Council". Betjeningspanelet er præsentabelt, brugervenligt og overskueligt, hvilket gør espressomaskinen særligt velegnet til selvbetjening.

Maskinen lever op til de højeste hygiejnekrav med et fuldautomatisk rengøringsprogram.

Betalings- og tjenersystem
Som ekstra tilbehør tilbydes mønt- og kortsystemer som betalingsmiddel for kaffeudskænkning. Desuden kan Spectra X tilsluttes et tjenersystem.

Specifikationer

 • Mål: 710 x 300 x 580 mm (hxbxd)
 • Vælg mellem 230 og 400 volt
 • Køleskab og kopvarmer tilbydes som ekstra udstyr

Spectra X - Den driftssikre kaffeløsning til spidsbelastning

Når mange mennesker er samlet, opstår der hurtigt et behov for friskbrygget kaffe. Spectra X er specielt velegnet til restauranter, konferencecentre, større virksomheder, kantiner, hospitaler og uddannelsesinstitutioner m.m. der har et stort dagligt kaffeforbrug og hvor der er behov for hurtigt at kunne servere god, frisklavet kaffe af høj kvalitet.

Spectra X er kun 30 cm bred, men har en utroligt højt kapacitet på op til 300 kopper kaffe eller 150 kopper tevand i timen. Kaffemaskinen er ideel til kaffesituationer hvor der er stort pres på kaffe i kop og kander. Kaffemaskinen brygger på formalet kaffe.

Der er mulighed for individuelle portionsstørrelser i kop og krus samt lille eller stor kande. Maskinen lever op til de højeste hygiejnekrav med et fuldautomatisk rengøringsprogram. Desuden er Spectra X udstyret med tæller, så kaffeforbruget kan følges præcist.

Spectra X

I forbindelse med spids­belast­ninger kan Spectra X brygge fra 0,4 til 2 liter kaffe ad gangen og opbevarer det i en glasbeholder, der holder på aroma og smag. Der kan være 2 liter færdigbrygget kaffe i beholderen samtidig med, at der bliver brygget yderligere 2 liter kaffe, så der er frisk kaffe klar til servering, når gæsterne strømmer til kaffemaskinen.

Betalings- og tjenersystem
Som ekstra tilbehør tilbydes mønt- og kortsystemer som betalingsmiddel for kaffeudskænkning. Desuden kan Spectra X tilsluttes et tjenersystem.

Specifikationer

 

 • Mål:710x300x580 mm (hxbxd)
 • 400 volt
 • Kandeudløb
 • Kopvarmer tilbydes som ekstraudstyr
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?