Slankeeksperter, blade & aviser, tv, madeksperter, forfattere mv har i årtier leveret slankebudskaber om først den ene vej, og så den anden vej. Det gider folk ikke høre på mere, og slet ikke når det, fra de selvsamme eksperter - senest fra Teknologirådet - ustandseligt lyder, at befolkningen bliver tykkere og tykkere.

Regeringens nye opfindelse til at bekæmpe fedme er Motions- og Ernæringsrådet, som netop i disse dage har fundet sit formandsskab. Dr. scient Bente Kiens Richter skal lede motion, og professor Bjørn Richelsen skal være drivkraften om ernæring og sundhed. Han har de seneste år været formand for det gamle Ernæringsråd, som gennem mange år har givet befolkningen råd & dåd om at blive slankere. Skal tro på Teknologirådets seneste rapport, så er danskerne tykke & fede som aldrig før.

MEALS læsere plejer at få ret...

Hvis man i stedet følger råd & dåd fra Ugebrevet MEALS læsere (ca 6.500 fagfolk) så er den bedste slankekur forfængelighed. Kuren er enkel, billig, virkningsfuld og giver dig et selvværd, som du måske ikke har oplevet i mange år.

Kuren kræver kun et hel-figur-spejl, og at du tager sig sammen.

Præmie: Beundrende blikke, vigør og bedre helbred.

Drømmesyn

Bente Kiens Richter skal som anført tage sig af motion.

Ud på gulvet, vinduet op, dybe knæbøjninger, armsving og gang i hulahopringen.

Præmie: Du bliver spændstig, vital og din gang bliver let & elegant - måske spankulerende med krydsende ben og bevægelige baller.

Lurer der en fare?

Du skal dog ikke undre dig, hvis motionen ikke afstedkommer, at du foran dit figur-spejl opdager, at den slanke talje, du drømte om, udebliver, for øget motion (forbrænding) kan gøre dig tørstig og sulten.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?