Benny Madsen, kok og faglærer:
Vedr. John Albert Christensens artikel "Kolår har stødt filet fra tronen", så bør man jo nok lige finde ud af, hvad man egentlig spørger om.
"Roastbeef" er i almindelig terminologi tynde skiver rødstegt oksekød til brug ved smørrebrød og lignende, og der bruges okseinderlår eller lårtunge. Prøv at spørge enhver slagter.
Konklusionen i artiklen er derfor noget søgt og fremmer bestemt ikke troværdigheden af Meals.
MEALS: Af artiklen fremgår det, at vi ikke tænkte på pålæg, men på stegen roastbeef, jævnfør prissammenligningerne.
- For roastbeef pakket som skivepålæg, også af inderlår, ligger priserne i et langt højere leje, typisk omkring 225 kr. pr. kilo. (Kvickly i samme periode)
I Frøken Jensens Kogebog (1974) angives højreb, tyndsteg eller tyksteg som mulige udskæringer til roastbeef. - Ikke et ord om lår.
Supermarkederne har afstedkommet et kvalitetsskred, men de har glemt at lade prisen skride med.