Så fik man endelig afsløret, at miljøafgifter ikke udstedes af hensyn til miljøet og/eller af hensyn til en begrænset resurse. For nylig fik vandpriserne igen et meget kraftigt hop i opadgående retning, og fuldstændig uden belæg for noget som helst miljø- og forbrugshensyn, for vandmængden i Danmarks undergrund er nemlig så kolossal, at selvom man lod alle haner stå åbne i årevis, så ville der fortsat komme vand ud af hanerne i stride strømme - og tilmed vand af den allerfineste slags.

I Danmark har vi sammen med lande som fx Norge, Sverige, Færøerne og Canada noget af verdens bedste kvalitet på drikkevand; men hvis man fortsætter med mere og mere at "destillere" drikkevandet, så havner man i en situation, hvor drikkevandet ikke har menneskelig sundhedsværdi. Tiden er derfor ikke til flere "destillationsafgifter" for det danske drikkevand.

Landbruget og industrien har i årevis fået skyld for at have ødelagt drikkevandet; men pudsigt nok fosser der nu som før noget af verdens bedste drikkevand ud af hanerne overalt i Danmark. Dette kan ikke forklares med vandmiljøplan 1, for den har eksperter for længst erklæret for hverken at have gjort fra eller til, udover, som det var meningen, at skaffe kroner i statskassen. Samme skudsmål vil efterfølgende vandmiljøplannumre antageligt få.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?