I sidste udgave af kantinebladet skriver Hanne Thomsen, formand for Kantineforeningens Fyn afdeling blandt andet, at hun er enig i et synspunkt, fremført af Katrine Klinken, om, at maden i kantinerne er alt for ringe. Denne opfattelse deler MEALS generelt ikke - tværtimod mener vi, at danske kantiners mad for det meste er god. Det er køkken- og spisesalindretningen, der mangler en del.

MEALS bringer statistikker over 24 landes kantiner, og hver gang har USA været på førstepladsen. Men i den seneste statistik i uge 39/2000 er Danmark trods alt krøbet op på en 8. plads med i alt 103 point (USA 117).

MEALS foretager også undersøgelser af personalesammensætningen i kantiner.

I september 2000 i 100 kantiner i virksomheder med 200-300 medarbejdere var sammensætningen:

Kok 42
Køkkenleder 61
Køkkenassistent 201
Smørrebrødsjomfru 8
Bager 3
Slagter 16
Ufaglært 426
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?