I sidste udgave af kantinebladet skriver Hanne Thomsen, formand for Kantineforeningens Fyn afdeling blandt andet, at hun er enig i et synspunkt, fremført af Katrine Klinken, om, at maden i kantinerne er alt for ringe. Denne opfattelse deler MEALS generelt ikke - tværtimod mener vi, at danske kantiners mad for det meste er god. Det er køkken- og spisesalindretningen, der mangler en del.
MEALS bringer statistikker over 24 landes kantiner, og hver gang har USA været på førstepladsen. Men i den seneste statistik i uge 39/2000 er Danmark trods alt krøbet op på en 8. plads med i alt 103 point (USA 117).
MEALS foretager også undersøgelser af personalesammensætningen i kantiner.
I september 2000 i 100 kantiner i virksomheder med 200-300 medarbejdere var sammensætningen:
Kok | 42 |
Køkkenleder | 61 |
Køkkenassistent | 201 |
Smørrebrødsjomfru | 8 |
Bager | 3 |
Slagter | 16 |
Ufaglært | 426 |