Skal der hver dag smøres smørrebrød, er det praktisk at tage fryseren til hjælp. Smørrebrød tåler nemlig udmærket frysning, uden at det går ud over smagen. Det er en fordel for de fleste at slippe for dette morgenarbejde og dernæst kan pålæg og rester fra middag eller frokost udnyttes bedre. Kun må der tænkes på, hvad der er velegnet til frysning. Visse ting som fx kogte æg og alt med mayonnaise er uegnet. Det samme gælder tomater, radiser og bananer. Ellers kan man næsten bruge løs af alle slags pålæg, stegt fisk, kogt og stegt kød, pølser osv. Også ostemaden tåler frysning. Leverer man madpakker fx ud af huset, skal man naturligvis være klar over, at hvert stykke skal pakkes hver for sig, og opbevaringstid for en madpakke er cirka 2 uger. Optøningstid er cirka 3 timer.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?