DANMARKSHISTORIENS STØRSTE AFTALE PÅ BELYSNING
Højager Belysning A/S har netop skrevet under på Danmarkshistoriens største aftale på belysning.

Aftalen på Belysning er indgået mellem SKI (Staten og Kommunernes Indkøbsservice) og Højager Belysning A/S.

Højager Belysning A/S vandt den forpligtende aftale som eneleverandør af lyskilder til 75 Kommuner og mange Statsinstitutioner m.m. i et netop afholdt EU udbud.

Direktør Carsten P. V. Larsen udtaler at det er rart at være tilbage som leverandør på SKI aftalen efter et fravær på 4 år. Denne gang er det specielle ved aftalen at den er forpligtende, hvor 75 af de 98 Kommuner og mange Statsinstitutioner har forpligtet sig til at købe alle aftaleprodukterne hos Højager Belysning A/S.

Det er en aftale der giver de 75 Kommuner og mange Statsinstitutioner en besparelse på 41 % i forhold til tidligere køb ifølge SKIs egne beregninger. Så det er virkelig mange penge der bliver sparet fremover.

Ministerier og øvrige statslige institutioner samt Regioner og øvrige regionale institutioner der endnu ikke er tilsluttet aftalen, kan tilslutte sig indenfor de næste 18 måneder og få glæde af de samme store besparelser.

Vi kan tilbyde de meget skarpe priser i relation til at det er en forpligtende aftale med en meget stor omsætnings volumen.

Christian Lunding, der er udbudsdirektør i SKI udtaler "Vi har lavet en aftale, hvor de tilsluttede offentlige organisationer kan købe et bredt udvalg af lyskilder, der bliver opdateret i takt med, at markedet udvikler sig. Konkurrencen var hård, og det har resulteret i konkurrencedygtige priser. Det frigiver ressourcer hos de tilsluttede kommuner og øvrige offentlige organisationer, som kan bruges på andre prioriteringer - alt sammen til gavn for samfundet."

Vi i Højager Belysning A/S glæder os til samarbejdet og vores landsdækkende net af medarbejdere står til rådighed med råd og vejledning i valg af lyskilder så vi sikrer den bedste løsning med hensyn til energiforbrug, levetid og lyskvalitet i relation til det individuelle behov i den konkrete opgave.

Højager Belysning A/S er med sine 37 år på markedet en erfaren og markedsledende spiller på det Danske marked for belysning. Med en landsdækkende organisation sikrer vi rådgivning og energioptimeringer for mere end 25.000 tilfredse kunder, med Danmarks største portefølje af belysningsprodukter. 


Læs mere på www.ski.dk

Højager Belysning A/S Hårlev Mark 1A , 4652 Hårlev - CVR 74 11 14 16 
5628 8000 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?