Årets julekonfekt 2016

Alle familier har hver deres tradition for, hvordan årets julekonfekt skal laves, se ud og smage.

Marcipan, nougat og chokolade er nogle af de faste ingredienser, men måske bruger du også andre søde, sure eller stærke overraskelser i din konfekt?

Hvordan ser dit yndlings-konfektstykke ud? Hos Odense Marcipan vil vi meget gerne se din hjemmelavede julekonfekt. Derfor inviterer vi hermed jer alle til at deltage i "Årets julekonfekt 2016".

Reglerne er simple…

Lav den julekonfekt du synes allerbedst om, den¤i altid har lavet i jeres familie eller opfind en helt ny slags julekonfekt - nemlig årets julekonfekt 2016.

Tag et billede af det færdige resultat og også gerne et billede mens du/I laver konfekten, så vi kan fornemme hyggen og upload det på vores eller din egen Facebook-side, sammen med en kort beskrivelse af konfekten og den kategori du/I ønsker at deltage i.

Det er vigtigt, at du inkludere følgende tags i indlægget, sammen med din beskrivelse:
#åretsjulekonfekt2016 #odensemarcipan

Du er også meget velkommen til, at nævne os i indlægget ved at skrive @odense.marcipan, så vi bedre kan finde dit bidrag.

Der kan deltages i følgende kategorier:
Børn 0 - 13 år - Sjov konfekt lavet af børn
Unge 14 - 20 år - Nytænkende konfekt lavet af unge 14-20 år
Voksne 20+ - Flot og velsmagende konfekt lavet af voksne 20+


Med hjælp fra vores dygtige konditorer, findes der en vinder i hver af de tre kategorier og alle vindere præmieres med årets store julekurv, indeholdende alle de ODENSE-produkter, du skal bruge til julens søde kager og konfekt. Julekurven har en værdi af ca. 1.000,-. Ud over den søde julekurv, vil vinderen få sin konfektopskrift lagt i vores opskriftssamling på hjemmesiden med navn.

For at sprede juleglæden, til så mange som muligt, vil vi løbende dele udvalgte af de indkommende bud på "Årets julekonfekt 2016" på vores Facebook-side mv.

Konkurrencen er aktiv i perioden tirsdag d. 1. november til søndag d. 27. november. Vinderen,¤i hver af de tre kategorier, får direkte besked torsdag d. 1. december, og vi sender gevinsten kort tid herefter, så I kan have julelækkerierne til juledagene.

Odense Marcipan har ret til at bruge de deltagende indlæg på vores digitale platforme. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
Odense Marcipan A/S
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?