Måske er det Lars Løkke Rasmussen (V), som er formand for sammenslutningen, han har svært ved at være i stue sammen med

Global Green Growth Institute, GGGI, mister et bestyrelsesmedlem.

Den danske udviklingsminister Rasmus Helveg Petersen, der overtog posten fra sin partifælle Christian Friis Bach (R), har besluttet sig for at træde ud af organisationens bestyrelse, skriver Nordvestnyt.

I fremtiden vil det være en embedsmand, der sidder i bestyrelsen. Der er rigtig mange, store opgaver, jeg skal tage mig af, og jeg skal prioritere min tid, siger Rasmus Helveg Petersen til avisen Nordvestnyt.

Han understreger, at beslutningen ikke betyder, at den danske regering nedprioriterer arbejdet i bestyrelsen, men det er måske, fordi han på lidet diplomatisk vis har udtalt sig om organisationen og ikke mindst om organisationens formand Lars Løkke Rasmussen.

"Bortset fra Sydkorea er der ikke andre donorlande, der er repræsenteret ved en minister, og¤jeg har fuld tillid til, at en embedsmand kan repræsentere Danmark.

"Som udviklingsminister har jeg stadig det politiske ansvar," siger ministeren til Nordvestnyt og slutter: "Nu skal vi se fremad og sikre, der kommer styr på organisationen, så grundlaget er på plads, når Folketinget næste år skal tage stilling til en ny bevilling."

Den nye minister Helveg Petersen har¤på ganske kort tid ikke gjort et særligt "folkeligt" indtryk i sin fremfærd som minister, men tværtimod mere givet den som en omfattende bedrevidende og ophøjet person, og han bør derfor ikke regne med kredit ved den mindste fejl!

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?