Bæchs Conditori A/S

Guf Guf Kage og Bedstemor Skovbærtærte er navnene på de nye og alligevel kendte fristelser til kaffebordet. Lige til at tø op, anrette og servere.

Bæchs Conditori lancerer Guf Guf Kagen, der er inspireret af efter den traditionsrige og elskede danske skærekage med mørk bund og lækker kokosglasur på toppen. Kagetypen er populær blandt unge som ældre og skaber altid glæde ved ethvert kaffebord.¤

Guf Guf Kagerne leveres som frostvare med 3 udskæringskager pr. kolli. Skære-kagerne tør hurtigt op og kan skæres i passende stykker og serveres.

Bedstemor Skovbærtærte er en ny tærtevariant med blandede bærfrugter på en sprød mørdejsbund, bagt med marengs og hakkede mandler på toppen.

De færdige skovbærtærter leveres som frostvare og tøs op på køl natten over eller ved stuetemperatur i 5-6 timer. Tærterne kan også tages fra frost og sættes i en forvarmet ovn i 10 min. ved 180° C.

Bedstemor Skovbærtærterne vejer 1200 g pr. tærte og kan udskæres i 12-14 portioner. Den smagfulde skærekage fra Bæchs er det rene guf guf ved ethvert kaffebord.

Bedstemor Skovbærtærten fra Bæchs kan spises som den er eller serveres med friske bær, rørt is, creme fraiche eller flødeskum.

Yderligere oplysninger:
Bæchs Conditori, att. Lise Bæch
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?