For over en måned siden åbnede Meyer & Tingstrøm A/S sine første kantiner uden for København . Det drejer sig om to kantiner i Fredericia, der samlet kommer til at bespise over 1.000 daglige brugere. "En del af vores københavnske kunder har afdelinger i Nord- og Østjylland, og vi har derfor etableret en driftsorganisation med base i Århus, så vi kan yde samme service som i Storkøbenhavn ", fortæller adm. direktør Claus Tingstrøm.

Luk op for noget godt

Den hjemmesmurte madpakke vil dog for mange stadig være noget helt speciel. Når låget tages af madkassen er det madder smurt til dig, og de udstråler: fortsat god dag. Alligevel må man konstatere, at også den form for samlivets givtige relationer må vige for det fiks & færdige "folkekøkken", som Claus Meyer ynder at betegne sine arrangementer til mangfoldige personer.

Meyer & Tingstrøm A/S har oplevet stor fremgang de seneste år, og bespiser i dag næsten 9.000 medarbejdere mod kun ca. det halve for tre år siden.

Irma også til Hovedlandet

Irma, landets ældste dagligvarekæde, gør sig historisk klar til indtog i Jylland. I første omgang satses der på Århus, Silkeborg, Vejle og Kolding. Satsningen sker på et tidspunkt, hvor Irma har opnået pæne overskud. Etableringen begynder i slutningen af året og specielt i 2008.

Det bliver spændende at se om de påholdende jyder på samme måde som københavnerne ser det som en prestige at blive set gå ind i Irma fremfor Netto eller Fakta?

Man kan umiddelbart bedre forestille sig, at en jyde hellere vil ses handle discount fremfor at skilte med sine penge.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?