Merrild Coffee Systems

Merrild Coffee Systems lancerer Good Origin kaffe, der er 100% Utz Kapeh certificeret. Det betyder, at kaffebønnerne er dyrket på plantager, der arbejder for bedre sociale og økonomiske vilkår og med hensyntagen til miljøet.

Good Origin kafferne kan spores hele vejen fra farmerne til den kop kaffe der serveres i vores kaffesystemer. Via Merrild's hjemmeside www.merrild.dk/goodorigin kan man ved hjælp af holdbarheds­datoen på emballagen følge bønnerne hele vejen tilbage til de plantager, hvor bønnerne er plukket og forarbejdet. Denne unikke sporbarhed via hjemmesiden giver forbrugerne tryghed og de kan følge med i farmernes vilkår.

Good Origin kaffe

"Med Good Origin tilbyder vi kaffe i høj kvalitet samtidig med at vi fremmer bedre arbejdsvilkår og mindsker miljø­belastningen på plantagerne. Med Good Origin er det ikke længere nødvendigt at vælge mellem god smag og god etik", siger Klaus Andersen, adm. direktør, Merrild Coffee Systems.

Good Origin er fremstillet af 100% økologiske arabica bønner fra de bedste distrikter. Kaffen er rund og fyldig og giver samme gode smagsoplevelse som de øvrige kaffer fra Merrild Coffee Systems. Good Origin tilbydes til filter og friskbryg systemer, til semi- og fuldautomatiske espresso­maskiner samt til vores unikke Cafitesse-systemer.

Merrild Coffee Systems er de første på det danske marked med 100% Utz Kapeh-certificeret kaffe. Utz Kapeh er maya sprog og betyder "God Kaffe". Det er også navnet på et stort, verdensomspændende certificeringsprogram, der arbejder for bedring af levevilkår for farmerne men også for, at farmerne socialt og økonomisk bliver bedre og mere professionelle farmere.

 

For at blive Utz Kapeh-certificeret farmer skal plantagen tilbyde anstændige levevilkår for sine arbejdere og deres familier bl.a. med adgang til skole og rent drikkevand. Derudover uddannes arbejderne i effektivt jordbrug med hensyn til¤ ressourcer og miljø. Den enkelte farmer støttes med viden og ressourcer for at blive en mere professionel og langsigtet virksomhed set fra en økonomisk og social såvel som en miljømæssig synsvinkel. Læs også mere om organisationen via Merrild's hjemmeside www.merrild.dk/goodorigin

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?