Mandag den 9.juni spillede Umeå fra Sverige og Fortuna Hjørring fra Danmark den første af to finalekampe i den europæiske UEFA fodboldturnering for kvindehold.

Kampen var intet mindre en sensationel begivenhed, idet det aldrig tidligere er lykkedes for dansk fodbold at komme i en europæisk finale for klubhold.

Man skal helt tilbage til fodboldtræner Richard Møller Nielsens tid for at finde en fodboldmæssig sammenlignelig begivenhed, idet han førte det danske herrelandshold frem til at blive europamestre.

Man kan spørge, hvad har det med Arla at gøre?

- Ikke andet end at Arla, som dansk & svensk virksomhed, normalt er fuldstændig exet og villige til at betale det hvide ud af øjnene for at få lov til at sponsorere fodboldkampe - men altså bare ikke en sensationel finalekamp for kvinder?

Kampen mellem Umeå og Fortuna kunne virkelig have givet Arla positivt image. For på et udsolgt stadion blev der vist en sportslig og dejlig fair dyst mellem to gode hold. Umeå var det bedste af de to hold, og havde flere spillere med klasse til de bedste herrehold.

Men derudover en verdensstjerne i Hanna Ljungberg, som med lethed ville kunne gøre sig gældende på det svenske herrelandshold.

Den danske landsholdsspiller Ebbe Sand skal prise sig mere end lykkelig for, at Hanna ikke er dansker!

Som sagt Arla glimrede ved sit fravær, og det til trods for:

at mejeriprodukter købes 8,55 gange så ofte af kvinder som af mænd.

Arla, husk markedsføringen...

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?