Farvel til Rynkeby. En æra er slut, da produktionen på Rynkeby Foods fabrik i Rynkeby lukker. Lukningen vil berøre 90 ansatte. Fabrikken i Rynkeby har blandt andet produceret marmelade, saft og læskedrikke, men produkterne har ikke været tilstrækkelig lønsomme for virksomhedens ejer, Arla Foods. (Meals)

Dyr kommunal mad. Det kan være dyrt at få et varmt måltid mad fra det offentlige hver dag. En undersøgelse viser, at mad i de dyreste kommuner, uden at man kan påpege særlig kvalitet, koster borgerne 57 kroner om dagen, og med en sådan pris nærmer man sig restaurantpriser. Der er urimelig meget store forskelle på prisen for mad alt afhængig af, hvor man bor. Den billigste kommune Ledøje-Smørum tager kun 33 kroner for et måltid mad - altså næsten halvdelen af, hvad de dyreste kommuner forlanger. (Meals)

Stor fremgang i besøgstallet i Tivoli. Tælleapparaterne ved Tivolis indgange har klikket næsten uafbrudt. Indtil videre har 862.000 besøgt den gamle have. Dette besøgstal skal sammenlignes med kun 625.000 i samme periode sidste år. Altså en stigning til dato på 38 procent. Forklaringen skyldes, at man har solgt 180.000 årskort mod 86.000 for hele sidste år. Tivoli har, ikke mindst ved en nødvendig entre-sænkning sidste år, fået øjnene op for, at det ikke betaler sig at flå de besøgende. Den store besøgsfremgang vil utvivlsomt også være til gavn for standholderne. (Meals)

LAV moms men DYR mad. Forskellen på madpriserne mellem Sverige og Norge er ikke blevet mindre, efter at Norge halverede momsen på fødevarer for to år siden! Både i 2002 og 2001 var fødevarepriserne 36% højere i Norge end i Sverige. Svenskerne har nærmet sig EU gennemsnittet de senere år, både når det gælder mad og alkohol, mens nordmændene er gået den modsatte vej, udtaler forsker Randi Lavik ved norske Statens Institut for Forbrugerforskning til avisen Aftensposten. (Mælkeritidende)

Ny bo-spise-underholde portal. Det skal være let, når publikum søger en bestemt oplysning. Portalen udgives af Kaj Heiberg Jensen, som efter mange år i branchen har forudsætningen for at vide, hvorledes en sådan portal skal opbygges og fungere. Endvidere er der også en indkøbs-side for branchens egne folk. Gå ind på www.infohotelrestaurant.dk eller www.infounderholdning.dk og se hvad der bydes på. Portalen er endnu ikke helt udbygget, men skriv Århus, så oplever du, hvorledes byerne bliver.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?