Sidste måneds JA eller NEJ spørgsmål i Ugebrevet MEALS: 
"Bør tobaksrygning være forbudt i danske restauranter" gav helt præcist 50% / 50%.

Hvad skal en restauratør egentlig stille op med dette fiifty-fiffty svar? Det er i hvert fald ikke nemt at indrette sin restaurant efter svarene.

Mange taler om røgfri zoner i restauranterne. Men de fleste restaurantlokaler er i en størrelse, hvor det ikke hjælper ret meget med et par borde mellem rygere og ikke rygere. Dernæst er mange spisende gæster en blandet skare af rygere og ikke rygere. Skal de sidde i hver sin afdeling?

Det ville være rart, hvis nogle af de "kloge" på området kom frem med nogle brugbare forslag, men de har åbenbart ingen andre løsninger end forbud mod tobaksrygning i restauranterne. Næste skridt kunne så være, har vi hørt foreslået, at spiritusudskænkning forbydes.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?