Il Fornaio A/S 
Masser af god smag præger det italienske brød, som Il Fornaio A/S i København giver smagsprøver på ved fagmessen Interfair 2002 i Messecenter Herning.

Il Fornaio, der er Danmarks største italienske bageri, præsenterer bl.a. bake-off produkter, som Primitivo Focacciabrød, der er bagt uden gær. Det færdige brød beskrives som et smagfuldt, holdbart, luftigt og rustikt naturbrød med en næsten saftig krumme. Det 500 gram store brød, der leveres i kasser med seks stk, skal optøs i minimum 30 minutter og derefter bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 10-12 minutter. Et andet produkt er Francesone Flute, et rustikt flute, som er bagt efter gammel siciliansk opskrift med surdej. Brødet er fremstillet helt uden gær og tilsætningsstoffer og indeholder derfor kun mel, vand og salt. Det er bagt i stenovn og har derfor den rigtige seje krumme og den sprøde skorpe samt en dejlig ren smag. Fluten kan anvendes til alt fra morgenbordet til natmaden og passer også fint til fx antipasti og sandwich. Ved afbagningen skal brødet optøs i 30 minutter og derefter bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 10-12 minutter. Francesone Flute leveres i kasser med 15 stk og med 20 kasser pr palle. (Il Fornaio A/S har stand F 5000)

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?