Det er mere end bemærkelsesværdigt, at Karolines Køkken igen og igen kan frembringe rene mesterværker, når det gælder kogebøger.

Den 6. september lancerede Karolines Køkken en ny kogebog, nummer 8 i rækken, ved et pressemøde på det navnkundige Hotel Prindsen, i Roskilde, og her viste Karolines Køkken sammen med Hotel Prindsens personale, hvad madlavning vil sige, når den er bedst.

Selv om denne udgave bryder lidt med sine forgængeres tradition om mere dagligdags mad, for otteren er mere til fest og det, der ligner, så er den skruet så interessant sammen, at man sagtens kan anvende mange af opskrifterne ved mange lejligheder i private hjem. Også restauranter, kantiner, institutioner o.l. vil kunne høste anerkendelse for deres mad ved at plukke fra bogen.

Vi behøver ikke at gå i detaljer med de 51 opskrifter, som dækker over spektret fra forretter over hovedretter til desserter med et par afstikkere til fx natmad, påskefrokost og sågar til bryllup, for kogebogen bliver husstandsomdelt til hele landet.

Et spændende afsnit om at holde fest - herunder om borddækning - vil blive læst igen og igen og ikke mindst af de unge, som mere og mere tiltrækkes af gode traditioner - uden, at det ligefrem behøver at blive til stil.

Til menuerne er der også gode vinforslag, som i mange tilfælde er godt afstemt med almindelige priser.

MEALS har kalkuleret indkøbspriserne for råvarerne til flere af de opskrifter, vi umiddelbart fandt mest egnede til brug for storkøkkener, og resultatet er, at det ikke er specielt dyrt.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?